Срокове на доставка:

1.Стандартният срок за изработка е от 2 до 3 работни дни, освен ако не е указан друг срок на изработка в описанието на продукта.
2.При необходимост от по-кратки срокове, моля свържете се с наш сътрудник на телефон: +359878610561.

Право на отказ от стока

Потребителят има право, съгласно чл.55, ал.1 от Закона за защита на потребителите да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от дата на получаване на стоката. В този случай заплатените суми от потребителя ще му бъдат възстановени с банков превод, не по-късно от 20 работни дни, считано от датата, на която потребителя е упражнил правото да се откаже от стоката, съгласно чл.55, ал.6 от Закона за защита на потребителите.

Клиентът има право да се откаже от стоката, като са спазени следните условия:

Запазен добър търговски вид – оригиналната опаковка не трябва да е разкъсана и повредена. Стоката не трябва да е употребявана, прана, гладена, парфюмирана и т.н.

Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на Потребителя.

При замяна на стока поради неправилно изпълнена поръчка транспортните разходи са за сметка на OBLICHAM.COM и в двете посоки.
Трябва да ни изпратите имейл, с който да ни уведомите за връщането на стоката. Формуляр за упражняване право на отказ

Право на рекламация

Всеки клиент има право на рекламация съгласно чл.119 от ЗЗП. Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при:

– констатирани липси;
– дефекти на стоката;
– несъответствие с обявената стока или изпратена грешна стока.

Трябва да ни изпратите имейл, с който да ни уведомите за рекламацията и/или връщането на продукта. В такъв случай при замяната или ремонта на продукта, транспортните разходи са за сметка на OBLICHAM.COM. Клиент направил поръчка за персонализиран продукт или такъв по негова идея, няма право да го върне или замени, съгласно чл.57  ал. 3 от ЗЗП

Call Now Button